Antropológia a kertek alatt…

Antropológia a kertek alatt

Életed mely vidékeit alakítja ma az antropológia?

logo150

Azért ér el hozzád ez a meghívó, mert valamilyen módon művelted a kulturális antropológiát eddigi életed során.

Arra gondoltunk néhányan itt a Bükk hegység lábánál, hogy elhívunk téged egy találkozóra, ahol az antropológiai látásmóddal valaha is kapcsolatba került emberek mesélhetnek egymásnak és meghallgathatják egymás tapasztalatait arról, hogy milyen segítséget nyújt, vagy nehézséget okoz számukra mindennapjaik során az antropológiai szemlélet.

A találkozónak a festői varbói tó partján idén harmadjára megrendezett Kertek Alatt fesztivál ad otthont és teremti meg az eszmecseréhez szükséges alapzajt.

A találkozót egy kerekasztal beszélgetéssel kezdjük majd, ahol mindenki szót kap és elmondhatja saját történetét. A beszélgetést követően „irányított szabadfoglalkozásként” egy friss és hazai dokumentumfilmet vetítünk majd ennek élményeit a filmrendező részvételével folytatott szakmai beszélgetés során dolgozhatjuk fel.

Kérünk, jelezz nekünk vissza!

Várunk szeretettel!

Helyszín: Kertek alatt Fesztivál – a Varbói Tópart

Időpont: 2015. június 27. szombat (a fesztivál csütörtökön kezdődik, és érdemes hamarabb jönni, több antropológus lép fel a zenei programok keretében: péntek este Dj Zöld mellett Fáy Ádám Zivatar elnevezésű zenekara játszik, szombaton Szilágyi Levente lép fel két ízben is: a Kisavas akusztik, és a Bront zenekarokkal)

További info.: atjarok@gmail.com

11392813_474870369355541_3663786000924961028_n

A Program részeként vetítésre kerülő dokumentumfilm a KINEDOK nemzetközi dokumentumfilm terjesztői összefogás a Mozinet Kft. és a BUDOKU dokumentumfilm fesztivál segítségével jut el hozzánk.