2. Műszakváltás – Képes beszámoló

Egyesületünk részvételével már a második Műszakváltás nap került megrendezésre. A lapozás után minden kiderül!

a

a

a

a

(Az eseményről a teljes galériát itt láthatod: http://picasaweb.google.hu/100862035764261105967/Muszakvaltas220100611?authkey=Gv1sRgCLfv-L7m8LG9Pg&feat=directlink#)

A 2. Műszakváltás nap a hagyományok szerint a várostörténeti vetélkedővel kezdődött. A vetélkedőn ezúttal a Zrínyi, a Földes (2 osztály), a Baross, és a Herman diákjai vettek részt. Örömmel láttuk hogy a feladatokat, állomásokat – a kánikula ellenére – mindenki könnyedén teljesítette. Reméljük ti is olyan jól szórakoztatok mint mi.

A program a vetélkedő után a gyárban folytatódott. Az ebéd után elindultak a gyár szafarik Dr. Drótos László és Egri Balázs vezetésével. A szafarin ezúttal nemcsak az érdeklődő miskolciak, és a résztvevő középiskolások, hanem a  vasgyári nyugdíjasklubok nyugdíjasai is részt vettek.

A szafari után megtartottuk az eredményhírdetést és megnyitottuk a gyártörténeti kiállíást a Factory új kiállítóhelységében.

Ezután elkezdődtek az előadások a Majom Teremben. Öt órától Dr. Germuska Pál, hattól pedig Dr. Németh Györgyi előadásait hallgathatták meg az érdeklődők. Végül a nap hatalmas bulival záródott; járt nálunk a Maradj Otthon és a Radio Raszkolnyikov Miskolcról, valamint a Specko Jedno Budapestről. Táncházat tartott a Csürrentő és az Esztenás zenekar.