Felhívás fotók, kisebb tárgyak, relikviák gyűjtésére

Az „Egyszer volt hol nem volt Acélváros” című projekt szervezői és partnerei a következő témában szerveznek gyűjtést: Fotók az 50-es, 60-as évek Miskolcáról (épületekről, terekről, lakóházakról, használati tárgyakról stb.), saját készítésű fényképek a korszak mindennapjairól (kirándulások, sport, munka, szórakozás stb.), korabeli újságok, újságcikkek, kisebb használati tárgyak (tagsági igazolvány, képeslap, napló, brigádnapló, térkép, plakát stb.).

A beküldött fotók, tárgyak ismeretterjesztő kiadványunkban, és középiskolai órákon, valamint a Miskolci Galéria „Iparvágány” sorozatának novemberi kiállításán kerülnek felhasználásra. A beküldött tárgyakat a projekt után visszaszolgáltatjuk, illetve – ha a beküldők úgy kívánják – archiváljuk.

A képeket, tárgyakat a következő címre várjuk: Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum (Rákóczi-ház), 3530 Miskolc, Rákóczi utca 2. (A Pátriával szemben). Nyitvatartási idő: 9-17 óráig (vasárnap és hétfőn zárva). A június végéig beérkező tárgyakat és képeket tudjuk feldolgozni.

Bővebb információ: www.atjarokhe.hu

E-mail: atjarok@gmail.com

Telefon: 06-20/328-5097

Köszönettel:

Észak-Keleti Átjáró Egyesület,

Herman Ottó Tudományos Egyesület,

Miskolci Galéria.

2009. február

Támogatónk: Norvég Civil Támogatási Alap