Jubileumi Átjáró nyereményjáték

Több értékes Átjáró-s nyereményért indítunk kvízjátékot a jubileumi év végéhez közeledve 13+1, és még két ráadás kérdésért! http://utanamsracok.blogspot.hu/2017/02/10-eves-az-atjaro-5-az-utanam-sracok.html

Aki a 13+1 kérdésre elsőként válaszol hibátlanul, 15.000 Ft értékben választhat az itt található kiadványaink közül: http://atjarokhe.hu/bolt/ A 2. hibátlan megfejtés 10.000, a 3. pedig 5.000 Ft értékű csomagot jelent a megfejtőknek.

A beküldőknek az adott kérdés számához az általuk helyesnek vélt válasz sorszámát kell megadnia (sorszám: a válaszlehetőségek időbeli sorrendje alapján). A megfejtéseket kizárólag az atjarok@gmail.com email-címre várjuk!

Kattints a kvízért: Jubileumi Átjáró-kvíz-1

 

A 13+2-es kérdésért járó különdíj: kama-póló, kamalabda és kamaszatyor.

A 13+3-as különdíj: Utánam, srácok! póló, kamalabda és kamaszatyor.

+1 különdíj: Kalandos Fényesvölgy társasjáték és mesekönyv – annak a játékosnak, aki maximum 2 rossz kérdést adott a 13+1-ből, de mindkét pluszkérdést – elsőként – jól megválaszolja!

Minden játékos ajándékot kap!

Ha szeretnél hozzájárulni az újabb kiadványuk nyomdaköltségéhez, kattints ide: http://utanamsracok.blogspot.hu/2017/11/us-turak-tortenelmi-avasra-kozossegi.html